Ανακοίνωση για την Κυριακή 8 Μάιου

στις

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι την Κυριακή 8 Μαΐου τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα, τα πολυκαταστήματα, τα σουπερμάρκετ και οι εμπορικές αλυσίδες καταστημάτων μέλη του ΣΕΛΠΕ, θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από τις 11.00 έως 20.00.

Ωστόσο, η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) και η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) με ομόφωνη απόφασή τους αποφάσισαν το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων την Κυριακή, 8 Μαΐου 2016.

Η απόφαση αυτή, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι δύο οργανώσεις, λαμβάνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας στην απόφαση να εισαχθεί το πρωί του Σαββάτου, 7 Μαΐου, στην Ολομέλεια της Βουλής, το πολυνομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Ως εκ τούτου και με βάση τα παραπάνω, οι συνάδελφοι έμποροι του Ιστορικού Κέντρου, είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν την στάση που θα κρατήσουν την Κυριακή 8 Μαΐου υπενθυμίζοντας τους πως οι αλυσίδες καταστημάτων και τα πολυκαταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, όσα από τα καταστήματα του Ιστορικού Κέντρου Ερμουπόλεως ανοίξουν την Κυριακή,  θα είναι έτοιμα να υποδεχτούν όσους από τους καταναλωτές θελήσουν  να συνδυάσουν την Κυριακάτικη βόλτα τους στην Πρωτεύουσα των Κυκλάδων με τις αγορές τους, χωρίς το άγχος της καθημερινότητας, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων με ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s