Προωθητική ενέργεια για κοσμηματοπωλεία & εργαστήρια αργυροχρυσοχοϊας

στις

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Λάβαμε από τους διοργανωτές του 1st TRIMORE Syros Triathlon 2016 επιστολή, στην οποία εκφράζουν την πρόθεση τους να προσφέρουν τη δυνατότητα σε όσους αθλητές λάβουν μετάλλιο στους αγώνες, αν το επιθυμούν, να χαράξουν το όνομά τους πάνω σε ειδική θέση που θα δημιουργήσουν επί αυτών.

Επικοινωνούμε με σας λοιπόν και ζητάμε από τα μέλη μας που έχουν αυτή τη δυνατότητα (κοσμηματοπωλεία ή εργαστήρια αργυροχρυσοχοϊας) όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτήν την προωθητική ενέργεια, επί μιας συγκεκριμένης αμοιβής που θα προσυμφωνήσουν με τους διοργανωτές, ώστε να προταθεί στους αθλητές να προσέρχονται στα καταστήματα αυτά κατά την παραμονή τους στη Σύρο, για να χαράξουν το όνομά τους.

Το μετάλλιο ως γνωστόν είναι κάτι πολύ σημαντικό για τους αθλητές οπότε είμαστε σίγουροι ότι μια τέτοια δυνατότητα θα οδηγούσε πολλούς στα καταστήματα που θα συμμετάσχουν, προσφέροντας την ευκαιρία για ενδεχόμενη πώληση ή τουλάχιστον ευκαιρία πώλησης.

Παρακαλούμε όπως, όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να μας ενημερώσουν άμεσα στο mail του συλλόγου μας ermisyllogos@hotmail.com ή στο τηλ. 2281086723, ώστε κατά την επόμενη επίσκεψή των διοργανωτών στη Σύρο την Τετάρτη 6 Απριλίου, να πραγματοποιηθεί μια προπαρασκευαστική συνάντηση για να συζητηθούν οι λεπτομέρειες.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s